Vyzdobte detskú izbu pomocou 3D tapiet: Aké motívy potešia najviac?

3D tapety sú veľmi populárne. Ide o skvelý spôsob ako deťom vytvoriť útulný priestor, ktorý budú milovať. Či budú steny zdobiť obľúbení rozprávkoví hrdinovia alebo nápadité detské motívy, závisí od vášho vkusu. Vyberie si každý!

Superhrdinovia ožívajú v chlapčenskej izbe

Premýšľali ste, akú tapetu zvoliť do izby pre malého fanúšika rozprávok? Spiderman, McQueen, dobrodružstvo v džungli plnej zvierat alebo iné motívy, ktoré vládnu chlapčenskému svetu, sú vždy stávkou na istotu, podobne ako vesmírna odysea alebo 3D tapeta s dinosaurami. Výber je veľmi veľký a všetko závisí od toho, čo malý milovník dobrodružstva obľubuje a aké sú jeho záujmy. Môžete si vyberať z rôznych typov a zvoliť si takú dekoráciu, ktorá ozdobí celú stenu detskej izby. Pokiaľ ide o farby, neexistujú žiadne obmedzenia, je však dobré venovať pozornosť vhodnej kombinácii s nábytkom, podlahou a zvyškom stien, aby bolo usporiadanie jednotné. 3D Tapety Walltastic sú prvotriednej kvality, potlače sú realistické a oživia každú detskú izbu.

3d-tapety-na-stenu-do-detskej-izby-gabonga.sk

Dievčenská detská izbička si žiada jednorožca

Typicky dievčenskými motívmi sú v poslednej dobe módne jednorožce, všetko však závisí od vkusu dievčatka, ktoré v izbe býva. Nemusí dominovať ružová farba, hitom sú pastelové farby, vďaka ktorým interiér získa trochu kúzla a romantiky. Stavte na odtiene béžovej, fialovej, modrej a žltej farby. Veľmi vkusne a roztomilo zároveň vyzerajú fototapety za posteľou môžu zobrazovať zvieratá v safari alebo džungli.

3d-tapety-na-stenu-gabonga.sk

Aké tapety pre tínedžerov?

Pokiaľ ide o tapety do detskej izby, prevládajú ľahké rozprávkové motívy. Dekorácie do izby pre staršie deti by mali byť univerzálnejšie. Veľmi populárne sú nielen 3D tapety ale aj fototapety. Pri výbere 3D tapety do detskej izby sa zamerajte na to, aké má dieťa alebo tínedžer záujmy. Široká ponuka nepochybne umožní nájsť vhodný typ do chlapčenskej i dievčenskej izby, ktorý podčiarkne celý interiér. Vďaka šikovne zvolenej 3D tapete môžete na dlhý čas perfektne usporiadať detskú izbu, vďaka čomu sa stane skvelým miestom pre zábavu i odpočinok, učenie alebo stretnutie s malými i väčšími kamarátmi. Aplikácia 3D tapiet je jednoduchá, nakoľko sa tapety skladajú z viacerých častí, ich lepenie je jednoduché – stačí vám špeciálne lepidlo alebo obojstranná lepiaca páska.