V objatí vône prírodných sviečok

Sú bytové doplnky, ktoré sa vyskytujú azda v každej domácnosti, dokonca i čisto pánskej. Pohľad na blikajúci plamienok sviečky nás totiž vie dostať do tej správnej nálady, a o to viac, keď zapálená sviečka navyše krásne vonia od zapálenia knôtu až do jeho úplného zhorenia. Aj Gabonga miluje vône, preto prišla na trh s vlastnou kolekciou prírodných, ručne robených sviečok.

vonné-sviečky-gabonga-sk (1)

Vonné sviečky Gabonga aj u vás doma

Radi u nás nakupujete textílie a doplnky do domácnosti? Ak ste si zamilovali našu bohatú ponuku produktov a kvalitné služby, veríme, že si dobré vzťahy upevníme aj vďaka novinke, ktorú prinášame na trh v týchto dňoch. Ide o prírodné vonné sviečky zo sójového vosku, ktoré budete mať k dispozícii v dvoch objemoch a troch rôznych vôňach, ozdobené logom našej firmy Gabonga. Sviečky sú balené v neutrálnych materiáloch, ako sú sklo či kov, a tak zapadnú do akokoľvek ladenej domácnosti či kancelárie. Keďže sviečky dodávame aj v darčekových baleniach, sú zároveň milou pozornosťou, ktorú môžete druhým venovať, kedykoľvek sa im chcete zavďačiť. Neexistuje človek, ktorého by nepotešila nádherne voňajúca sviečka, a to i mimo doby horenia.

sviečky-gabonga-sk (1)

Ekologický sójový vosk vo sviečkach Gabonga

Kedy siahame po vonných sviečkach? Dnes už sviečky nepredstavujú základný zdroj svetla, ako to bolo kedysi, no v čase výpadku energie skvelo poslúžia. Ich prvotná funkcia je však úplne iná. Vonná sviečka ako bytový doplnok púta svojím dizajnom a ešte lepšou vôňou. Môžeme si ju zapáliť ráno pri káve, keď je za oknom ešte tma, po varení, aby sme neutralizovali kuchynské výpary, keď prídeme domov z práce, aby sme sa dobre zrelaxovali pri činnostiach, ktoré máme radi, ale aj večer pri počúvaní hudby, čítaní, sledovaní televízie. Vonné sviečky sú ideálne aj na vytvorenie dokonalej atmosféry počas návštev, pri romantickom večeri či relaxe vo vani. Priestor obdaria tlmeným svetlom a potešia nás našou obľúbenou vôňou, vďaka ktorej prídeme na celkom iné myšlienky.

Kedy budeme mať z vonnej sviečky ešte väčšiu radosť? Ak si ju zapálime s vedomím, že je zhotovená z prírodných produktov, ktoré neničia životné prostredie a ani neškodia nášmu zdraviu. Preto sa čoraz častejšou súčasťou vonných sviečok stáva aj prírodný sójový vosk obdarený o prírodné esencie a oleje, ktoré verne napodobnia vône z prírode a postarajú sa o to, aby sviečka voňala rovnako dobre počas celej doby horenia. Na toto sa pri ručne robených sviečkach s logom Gabonga môžete spoľahnúť. No nenechajte si to ako tajomstvo, povedzte o nich aj svojim známym, tiež si zaslúžia relaxovať pri skvelej vôni. Vonné sviečky Gabonga sú ideálne aj ako darček, pretože sa predávajú v luxusnom balení, s ktorým v hanbe neostanete ani na niekoho narodeniny, meniny, pri významných životných udalostiach, na Vianoce či napríklad v medzinárodné dni (MDD, Deň učiteľov a pod.).