Unikátne 3D obliečky: Ako ich udržať žiarivé a farebné?

Posteľná bielizeň s pôsobivými, realistickými potlačami skvelo oživí každú spálňu a dodá jej punc originality. Dáte prednosť spánku v korunách stromov alebo na piesočnatej pláži?

Motívov sú desiatky. Zvieratá, rastliny, svetoznáme artefakty, prenádherné scenérie alebo detské rozprávkové postavičky? Je len na vás, aký druh 3D posteľnej bielizne bude zdobiť vašu posteľ. Trojrozmernú posteľnú bielizeň vyberajte podľa charakteru miestnosti alebo podľa vlastného vkusu. Z ponuky pôsobivých obliečok si vyberie naozaj každý. Nájdite si realistické obliečky pre svoju posteľ aj vy!

3d-obliecky-bavlnene-romantic-strom-a-pole-gabonga.sk

3D obliečky spestria každú posteľ

Užite si výdatný spánok v pohodlných, príjemných obliečkach, v ktorých si oddýchnete a dokonale zrelaxujete. Priestorové 3D posteľné obliečky sú príjemným spestrením spálne a vnesú do každého priestoru oživenie. A nie, nemusíte mať strach, že vysnívané pestré obliečky po niekoľkých praniach stratia svoju realistickú potlač. Sýte farby a priestorový efekt ostane zachovaný, dlhotrvajúce, žiarivé motívy sú totiž nanášané na materiál reaktívne a priamo doň prenikajú. Samozrejme, netreba podceňovať ani starostlivosť o 3D bielizeň ako takú. Ako sa o tento typ materiálu starať a ako mu predĺžiť životnosť?

3d-obliecky-bavlnene-futbalova-lopta-gabonga.sk

Na bielidlá a vysokú teplotu zabudnite

Docieľte, aby vaša posteľná bielizeň vyzerala stále ako nová. Kým 3D obliečky navlečiete na paplóny a vankúše, vyperte ich na odporúčanú teplotu, najlepšie na 40 °C. Obliečky perte vždy naruby s uzavretým zapínaním, čím odstránite zvyšky nečistôt a farby z výrobného procesu. Trojrozmernej posteľnej bielizni stačí teplota 40 °C na to, aby sa z nej odstránil prach, pot i špina. Odporúčaná teplota je za použitia kvalitného pracieho prostriedku optimálna na dosiahnutie hygienickej čistoty a zabezpečenia dlhej životnosti farieb a stálosti potlačí. Vyhnite sa prípravkom s optickými zosvetľovačmi a bielidlami, ktoré oslabujú vlákna a znižujú životnosť 3D obliečky, túto bielizeň neperte ani v rukách, nesprávne odhadnutá teplota by mohla zmeniť farby alebo kvalitu potlače. Vždy sa riaďte pokynmi pre správnu údržbu 3D lôžkovín, ktoré nájdete na etikete obliečky. Sušenie 3D obliečky v sušičke neodporúčame. Pri sušení tradičným spôsobom obliečky narovnajte a zaveste na šnúru, posteľnú 3D bielizeň pri sušení v exteriéri nenechávajte na slnku dlhšie ako je nutné.