Slováci milujú aviváž

Výsledky prieskumu ukázali, že až dve tretiny Slovákov používa aviváž pri každom praní. Dokonca až 55% opýtaných respondentov používa aviváž častejšie ako v minulosti.

Naopak, menej alebo vôbec nepoužíva aviváž len 9% opýtaných, pričom takmer 90% z nich uvádza ako dôvod domnienku, že ich prací prášok už aviváž obsahuje, alebo je pre zaistenie vône dostatočný len ich prací prášok.

 

Prečo používať aviváž?

  • Zachováva hebkosť textílií.
  • Uľahčuje žehlenie.
  • Bielizeň je rýchlejšie suchá.
  • Kvalitná aviváž zabraňuje vzniku elektrostatických nábojov.
  • Dlhotrvajúca krásna vôňa.

 

Silan
Koncept aviváže predstavila spoločnosť Henkel prekvapenému svetu pred mnohými desiatkami rokov. Dnes už aviváže používa takmer každá domácnosť – niet divu, pretože s avivážou je oblečenie, ktoré nosíte, veľmi jemné a príjemné na dotyk. Od samotného počiatku až dodnes Silan bol a je priekopníkom v inováciách na trhu aviváží. Neustále uvádzanie nových produktov, ktoré vždy do bodky splnia vaše potreby, spravilo zo Silanu jednu z najvyhľadávanejších značiek aviváží vôbec. Vďaka nepretržitému vývoju, stále sa rozširujúcemu sortimentu vôní, ktoré pozitívne pôsobia na Vašu náladu i na náladu celej Vašej rodiny, má Silan výnimočné miesto – a to ako na trhu, tak vo vašom každodennom živote.


Silan ponúkame v piatich jedinečných produktových radoch – najobľúbenejšie varianty Classic a Sensitive, relaxačné varianty Secrets of Aromatherapy a prémiové varianty Royal a Pure & Natural.


Silan Classic – rad aviváží, ktorý dodá vašej bielizni neuveriteľnú jemnosť a vďaka novej receptúre s inovovanými parfumovými perlami aj dlhotrvajúcu sviežosť až na 8 týždňov.


Silan Sensitive – jemná, dermatologicky testovaná receptúra, jediná s odporúčaním Európskeho centra pre výskum alergií. Aviváž poskytuje výnimočnú hebkosť a je tak jemná, že ju môžete použiť aj pre citlivú detskú pokožku.


Silan Secrets of Aromatherapy využíva staroveké tajomstvo a kombinuje vôňu jedinečných kvetín z rôznych kultúr a vzácne esenciálne oleje. Pre pocit relaxácie a uvoľnenia, pre upokojenie a duševnú rovnováhu, pre inšpiráciu a povzbudenie.


Rad Silan Royal Flowers našiel svoju inšpiráciu medzi najvyberanejšími kráľovskými kvetmi - ružou a orchideou. Vďaka nim bude každý deň výnimočný a vy sa budete cítiť priam kráľovsky.


Silan Pure&Natural prináša dotyk prírody pre vašu bielizeň. Tri výnimočné varianty sú obohatené o starostlivo vybrané prírodné esencie, ktoré dodajú oblečeniu exkluzívnu a dlhotrvajúcu vôňu s nádychom prírody.

 

Zdroj: Henkel

 

Vybrané produkty si môžete kúpiť aj v našom e-shope tu: Aviváž Silan