Podložka pre deti - bezpečné a kvalitné prostredie

Dieťa potrebuje na svoj rozvoj kvalitné a bezpečné miesto, ktoré mu pridá rozvoj kreativity a priestor na vzdelávanie sa. Mamičky často investujú financie a podložka pre deti je výbavou mnohých domácností s malými ratolesťami. Podložka pre deti však nemusí byť nudným miestom v byte alebo dome, môže byť kreatívnym a vzdelávacím kútikom.

Podložky pre deti Parklon/Lalalu sú kreatívnym a vzdelávacím prístavom pre malé deti. Sú kvalitné, bezpečné a pohodlné, so špeciálnou vrstvou PVC na povrchu. Podložka pre deti spĺňa bezpečnostné a hygienické normy a nároky na kvalitu.

Podložka pre deti rozvíja fantáziu a hravosť

Špeciálne upravená vrstva PVC, ktorá tvorí podložku pre deti Parklon aj Lalalu, je z jemného materiálu, ktorý je vodeodolný, netoxický a hypoalergénny.

„Podložka pre deti Parklon aj Lalalu sa ľahko čistí a udržiava. Má umývateľný a protišmykový povrch a dodržiava najvyššie hygienické štandardy, ale aj bezpečnostné normy. Povrch podložky pre deti Parklon aj Lalalu je potlačený pútavým a náučným vzorom, ktorý rozvíja detskú fantáziu a hravosť,“ uviedol majiteľ predajne podložiek pre deti Gabonga.sk.

Podložka odhluční hru detí

Podložka pre deti Parklon aj Lalalu má dlhú, až 10-ročnú, životnosť a zachováva si tvar. Je odolná a jej využitie nenájdu mamičky len v domácnostiach, ale často sa používajú na miestach, kde je veľký pohyb detí – detské kútiky, škôlky a telocvične.

Podložky pre deti Lalalu/Parklon majú vynikajúce izolačné vlastnosti a vytvárajú dokonalý komfort. Tlmia pohyb detí na podložke a sú vynikajúcou izoláciou od hluku pri hre detí. Podložka pre deti má rôzne rozmery, kvalitu a motívy potlače, ktoré rozvíjajú psychické a fyzické schopnosti dieťaťa hravou a nenásilnou formou,“ ukončuje predajca podložiek pre deti Parklon/Lalalu.

Náš  TIP pre Vás: nezmeškaj akciu týždňa a nakupuj výhodne >>>

 

detska-podlozka-na-zem-na-hranie-pre-deti-gabonga