Hodnotenie Thermo plachty na posteľ

Naše produkty dávame pred uvedením do predaja otestovať aj našim zákazníkom. Samozrejme, že prejdú aj u nás kontrolou kvality. Toto hodnotenie si zaslúži samostatný článok, nakoľko sa pani Mária rozpísala. Prečítajte si, ako testovala...

1. prvý dojem - na prvý dotyk je plachta "zvláštna", nemôžem povedať že nepríjemná, ale iná. Plastický vzor, ktorý na nej je, je veľmi zaujímavý a mne sa veľmi páči, ale na prvý dotyk pôsobí plachta drsnejšie a hrubšie. Farba je veľmi pekná - testovala som plachtu LILA - zodpovedá obrázku (aspoň na mojom monitore) a vrelo ju odporúčam všetkým, ktorým sa hodí svetlo fialová farba do spálne tak ako mne. Šitie je veľmi kvalitné, preskúmala som stiahnutie do gumičky, je veľmi rovnomerné, všade rovnaké a pevné a aj na vzhľad aj z líca aj z ruba pekné.

 

2. pranie - musím sa priznať, že nepatrím k ľuďom, ktorý spotrebný tovar veľmi šetria, rada ho používam a venujem mu čo najmenej času. Z toho vyplýva, že hneď ako som plachtu dostala som ju dala do práčky, vyprala na 60 stupňov a vyžmýkala na 1400 otáčok a šup s ňou do sušičky (program sušenia posteľná bielizeň). Plachtu som vytiahla a nebola vôbec, ale vôbec pokrčená a keďže som ešte nezvládla techniku skladanie plachiet, tak som ju zložila ako šlo. Asi po dvoch týždňoch som ju vytiahla zo skrine a išla navliecť na matrac a stále bola úplne rovná, vôbec sa nepokrčila.

Ďalšie prania prebehli v obdobnom duchu - plachta sa vôbec "nezošuľkala", stále je rovnako pekná ako keď som ju dostala.

 

3. keď som ju navliekla na matrac, tým, že je (alebo aspoň pôsobí že je) hrubšia, veľmi ľahko a pekne sa vystrela a tak aj zostala. Ráno nebola pokrčená ani trochu, zostala presne tak ako som ju natiahla. Za celý čas. čo som ju mala, som ju nemusela ani raz upravovať!

 

4. a asi to najdôležitejšie - ako sa na nej spí - ja som veľmi spokojná, pretože je teplá, nekrčí sa ani keď sa v posteli prehadzujem, necítim na nej žiadne chĺpky, ktoré by ma šteklili alebo mi liezli do nosa (a to je pre mňa ako alergičku veľmi dôležité).

 

Zhrnutie - plachtu všetkým odporúčam, je pekná, teplá, ľahko sa perie a suší a hlavne sa na nej veľmi dobre spí.

 

S pozdravom ostáva

Mária P.

Testovaný produkt: Thermo Jersey plachta lila 430 

 

hrube-plachty-na-postel