Útmutató az ágyneműhuzat alapanyagainak kiválasztásához

Új lakásba költözött? Éppen a hálószobát rendei be? Felújítja a belteret? Régi ágyneműhuzatai vannak csupán, s szeretné újra cserélni azokat? Vagy csak egyszerűen új külsőt szeretne adni hálószobájának? Az összes felsorolt indok esetén azon töri a fejét, milyen ágyneműhuzat lenne az igazi otthonába. Kínálatunk széles, s a választék nagy. Választhat hagyományos pamutot, pihe-puha pamut-szatént, finom prémium szatént, luxus damasztot, ökológiai bambusz szálat, fénylő viszkózt, praktikus kreppet vagy hevítő flanellt. Úgy dötöttünk, hogy megkönnyítjük kutatását a megfelelő ágyneműhuzatok után hálószobájába. Összeírtunk Önnek egy praktikus és kifejező útmutatót, mely segít majd Önnek az ágyneműhuzat anyagának megfelelő kiválasztásához. Olvassa hát el!

Pamut ágyneműhuzat

A pamut egyszerűen örök klasszikus. S nem véletlenül közkedvelt! A pamutszál különböző tipusú textíliák alapját képzi legalább 50%-ban. Tudta, hogy ezen hagyományos természetes alapanyag történelme egészen az Egyiptomi birodalomig nyúl vissza? Az ókori Egyiptomiak már 12 000 éve fedezték fel eme minőségi anyag csodáját. A pamut ágyneműhuzatok ugyanis tartós színűek, magas fokon ellenállóak, tartósak és nagyszerűen biztosítják a nedvesség gyors felszáradását. A pamut ágynemű azonban leginkább a finom és érzékenybőrű emberek és allergiában szendvedők körében válik majd közkedveltté, kik értékelni fogják hipoallergén hatásait. Ez azt jelenti, hogy elnyeli a baktériumokat és patogén csírákat, megakadályozza az atkák felbukkanását és nem irritálja bőrét. A pamut ágyneműhuzat  egyszerűen nem hiányozhat hálószobájából!

Legnagyobb előnyei: természetes, ellenálló és hipoallergén anyag, minőségi ágyneműhuzat

Natura DeLuxe 

Pamut-szatén ágyneműhuzat

A pamut-szatén egy pompás szövet fésült pamutfonalból. Sokak számára zavaró lehet az anyag megnevezése. Pamutról vagy szaténról van tehát szó? A válasz így hangzik: A pamut-szatén 100% pamutból készült. Az anyag ezért minden higiéniai előnyével rendelkezik. A szatén szó a szövési kötést jelöli csupán. Mikor csukott szemmel fekszik ágyában, a legtöbb dolgot maga körül érintéssel érzékeli. A pamut finom fésülésének köszönhetően a pamut-szatén ágyneműhuzat fantasztikusan puha tapintású. Ezen felül ránézésre enyhén fényes! Nem kevésbé fontos előnyei hosszú élettatama, és magas fokú ellenállósága. S az a dizáj! A pamut-szatén felettébb luxus és pompás hatást kelt. Amennyiben szeretne egy kis pompát csemészni hálószobájába, a pamut-szatén ágyneműhuzat a megfelelő választás az ön számára!

Legnagyobb előnyei: luxus ágyneműhuzat, mäkký materiál s dlhou životnosťou

Szatén ágyneműhuzat

 

Prémium szatén ágyneműhuzat

Úgy gondolja, biztosan nem a szatén lesz választása, mivel nem szereti ha az anyag hűsít, s kellemetlen annak a bőrrel való érintkezése? Nos, nem minden szatén egyforma. Kizárólag a kevésbé minőségi, poliészterből és szintetikus szálakból készült ágyneműhuzatok hűs érintésűek. Kínálatunkban azonban speciális svájci pamut-szaténból készült ágyneműhuzatok találhatók, melyek természetes egyiptomi MAKO pamutból készülnek. Ez az elsőosztályú anyag nyáron kellemesen hűs érintésű, a hűvösebb napokon azonban kellemesen meleg érintésre. A szatén a legkönnyebb, leglégáteresztőbb és leginkább luxus anyagok közé sorolható, melyeket ágyneműhuzatok gyártására alkalmazzák. Győződjön meg róla ön is milyen fantasztikusan lágy és légáteresztő lehet a szatén ágyneműhuzat!

Legnagyobb előnyei: lágy, kellemes érintésű és légáteresztő luxus anyag

 

Bambusz szálas ágyneműhuzat

A bambusz nem egy igényes növény, ezért ez az ökológiai anyag gyorsan nő, s visszanő. A természetben ezért nem fenyegeti a kihalás veszélye. Ugyanis a természetes anyag az emberi bőrrel való érintkezése sokkal természetesebben hat, mint a műszálé. Ez az oka annak, hogy a bambusz szál nagyszerű termoregulációs képességekkel rendelkezik. Hogyan is nyilvánul ez meg? Nyáron a bambusz szálas ágyneműhuzat kellemesen lehűti majd, míg télen tökéletesen felmelegíti önt! A bambusz szál más egyedi tulajdonságokkal is rendelkezik. A bambusz szálas ágyneműhuzat finom és puha, alkalmas olyan emberek számára is kik különféle bőrbetgségekben vagy allergiában szenvednek. Mi több, a bambusz szálas ágyneműhuzat színtartó és antibakteriális. A bamboo-kun speciális összetevőnek köszönhetően az ebből az anyagból készült ágyneműhuzat megelőzi a baktériumok keletkezését is.A Bambusz szálas ágyneműhuzat nagyszerű nedvszívó képességű. Könnyű, légáteresztő és nagyszerű nedvességelvezető.

Legnagyobb előnyei: ökologiai és nedvszívó anyag, mely kellemes tapintású

Bambusz szálas ágyneműhuzatok

 

Viszkóz ágyneműhuzat

A bambusz szálashoz hasonlóan a viszkóz is természetes anyag, mely gyakran pamuttal kevert. Az ökolígiai viszkóz szövet bükkfából készül. Legfontosabb előnye a viszkóz ágyneműhuzatoknak enyhe fényük, nagyszerű nedvszívó képességük, tartós színük, s nem utolsó sorban gyűrődésmentességük. A viszkóz ágyneműhuzat segítségével tehát nem lesz több gondja a vasalással, melynek köszönhetően az anyag könnyen karbantartható. Ezzel egy csomó időt spórolhat, melyet kellemesebb időtöltésre fordíthat. A viszkóz ágyneműhuzat nemcsak kellemes látványt nyújt, emellett nagyon puha és kellemes tapintású. A viszkóz ágyneműhuzattal álma kényelmes lesz, ezért alig várja majd a lefekvést!

Legnagyobb előnyei: gyönyörűen fénylő, s az anyag karbantartása egyszerű

 

Damaszt ágyneműhuzat

A damaszt egy felhasználásra alkalmas és szép szövet, mely a szövés megterhelő technikájával keletkezik, melynek köszönhetően felületén gyönyörű minta keletkezik. A damaszt készétésének történelme 1000 évre visszamenőleg, Kínához köthető. A damaszt széleskörű elismertsége később, a tizenkettedik században történt meg, a Szíriai Damask városban, honnan ezen luxus szövet elnevezése is származik. S hogy mi jellezi a damasztot? A damaszt mercerezéssel készül, mely során a pamutszálak erős feszítésnek vannak kitéve, lúg hatása alatt. Pompás küllem, puhaság, mágikus fény, minőségi fonal, tartós szín, rugalmasság, minimális összeugrás és nagyszerű ár, ezek teszik a damasztot az egyik legideálisabb anyaggá, melybe öltöztetheti ágyát. A damaszt ágyneműhuzat kétoldalú, erős és hosszútávon használható.

Legnagyobb előnyei: luxusné ágyneműhuzat, kvalitný materiál s dlhou tradíciou

 

Krepp ágyneműhuzat

A krepp ágyneműhuzat pamutszálból készült. Nagyszerűen ellenálló, karbantartása egyszerű, mi több, hihetetlen nedvszívó képességgel rendelkezik és elvezeti azt. A krepp ágyneműhuzatok rugalmasak és légáteresztők. Míg ön alszik, szó szerint lélegzik az anyag. S mi a különbség a krepp és más anyagok közt? Elsődlegesen azzal, hogy felülete nem sima, mely különbözik a többi anyagtól hullámosságával, ráncosodásával és krepp fodrozatával. Mi több, a krepp nem gyűrődik, s megtartja alakját. A Praktikus krepp ágyneműhuzatokat megtalálja kínálatunkban is! Különböző vonzó mintázattal és színben elérhető, kedvező áron, mely minden pénztárcának örömet szerez. Arra várnak csupán, mikor fedezi fel őket!

Legnagyobb előnyei: rendhagyó felület, rugalmasság, nem gyűrődik, mindez nagyszerű áron

 

Flanell ágyneműhuzat

A flanell ágyneműhuzat átlagon felüli puhasággal rendelkezik és kellemes tapintású. A flanell sűrűn szőtt pamutból készült. Előállításához azonban speciális módszert alkalmaznak, melyet fésülésnek neveznek. Ennek a módszernek köszönhetően a szövet kellemes és melegítő hatásúvá válik. A flanell ágyneműhuzatot főleg hűvösebb napokon értékeli majd, mikor felülmúlhatatlan meleget biztosít, s fantasztikusan felmelegíti önt. A zord őszi és téli hónapokban mindenki szívesen bugyolálja be magát a melengető flanellből készült takaróhuzatba!  

Legnagyobb előnyei: lágy és rendkívül melegítő anyag, fésült pamutból

 

Már tudja, melyik anyagot választja ágyneműhuzatai kiválasztásakor?

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie