Hogyan válasszuk ki a megfelelő lepedőt / Milyen méretű lepedő lesz a megfelelő matracom számára?

Csempésszen szobájába egy kis luxust! Segítünk önnek abban, hogyan érdemes kiválasztania a megfelelő gumírozott lepedőt maximális megeleégedettségére és nyugodt alvása érdekében. Foglalkozni a gumírozott, gumival ellátott lepedőkkel (Jersey) fogunk, melyek a legkekelendőbbek közé tartoznak piacunkon. Len A Gabonga.hu többezer darabot értékesít belőle évente

Hogyan válasszak kiváló lepedőt ágyamra?

Nem minden lepedő egyforma. Az emberek 80%-a megfelelő lepedőt választ ágyára. Ebbe a csoportba tartozik ön is? Olykor találkozhatunk az ágylepedő kifejezéssel is. Minden esetre, legyen szó lepedőről vagy ágylepedőről, a téma ugyanaz marad. A kérdés azonban, mellyel foglalkozunk: Hogyan kell kiválasztani a megfelelő lepedőt? Lepedőt, mely esetén nem kell félnie attól, hogy az alábbi problémák bármelyikével találkozunk:

  • a lepedő színe 3 mosás után sötétkékről világoskékre változott
  • a lepedő elasztikus volt, pár hónap elteltével azonban kinyúlt
  • a megmunkálás minősége nagyon alacsony
  • a gumírozás elszakadt
  • a lepedő nem kifeszített, s nem illik az ágy méretére

Ezek azon ügyfelek rossz tapasztalatai, kik rossz minőségű vagy nem megfelelő méretű lepedőt vásároltak. Több probléma létezik azonban, mely előfordulhat. Ha nem megfelelő lepedőt vásárol, nem várhatja el annak színtartását, kellemes tapintású anyagát, magas minőségét vagy erősségét. Tanuljon mások hibájából, s kerülje el a negatív élményeket. Gondoljon arra, hogy a minőség az árat tükrözi. Nem kell azonban, hogy a legdrágább lepedő legyen a legjobb is egyben. Ideális mindig az arany középutat választani és oly lepedőt választani, mely ellenálló, s nemcsak ágyához illik majd, hanem költségvetéséhez is. Funkciós lepedőket, maximális felhasználásra és kényelme érdekében, talál kínálatunkban. Tudjon meg többet!

 Ügyfelünk referenciája lepedőinkről

Mi a Jersey anyag?

A Jersey a legkelendőbb és különösen közkedvelt alapanyag lepedők esetén. Minek köszönheti hírnevét? Ennek a fantasztikusan kellemes tapintású anyagnak köszönhetően finom kötött anyagból készíthető lepedő. A Jersey 100% pamutból készül és puhaság jellemzi. A Jersey lepedők elasztikusak, és könnyen az ágyra helyezhetők a guminak köszönhetően, mely teljes kerületébe varrt. Mikor tűnik ki leginkább tökéletességük? A Jersey lepedőket pamut, bambusz-szálas, szatén, krepp és flanell ágyneműhuzatok esetén is használhatja. Próbálja ki a Jersey lepedőket ön is! Meglátja, nem bánja meg. Gyermekeinek is szeretné megadni a legmagasabb minőségű lepedő élményét? Elérhetők a Jersey gyermek lepedők is, a legkisebbek számára.

gyermek lepedők

 

Ügyfelünk referenciája lepedőinkről

Jó napot kívánok,

kedves Gabika, a lepedők gyönyörűek, színben szinte teljesen olyanok, mint az interneten, s a minőséggel maximálisan elégedett vagyok, remélem, hogy a többszöri mosás nem lesz majd káros hatással azokra, nem úgy, ahogy az élelmiszerboltban vásároltak esetében, hogy két év után lyukak keletkeznek a lepedőkön. Még egyszer köszönöm Önnek készségességét, s előzékenységét, hogy a kívánt időpontban kaptam kézhez megrendelésem. Tudom, hogy ha újra lepedőket szeretnék vásárolni, csakis az Önök webáruházát választanám.

További sok sikert és kellemes hetet kívánok Önnek.

Üdvözlettel, D Ivett.

  

Mely méretű lepedő felel meg ágyamra leginkább?

Kiválasztotta már a lepedő anyagát és a színét, mely illeni fog hálószobájához? Nagyszerű. Az első lépéseken sikeresen túlesett. Nemkevésbé fontos azonban a lepedő megfelelő méretének kiválasztása is. A puha és kényelmes fekhely kialakításához ajánljuk, ismerje meg matracát vagy matracait, melyekre a lepedőt szeretné elhelyezni. A lepedő megvásárlása előtt mérje le matracait. Teljesen felesleges ugyanis, hogy a boltban kiválasztott egy szép színű lepedőt, ha azután nem lesz szép egyenes és feszes a matracon.Ha a lepedő nem fog feszülni a matracon, minősége könnyebben romlik és az alvás sem lesz kényelmes. A lepedő méretnének nem megfelelő kiválasztása esetén még a minőségi lepedő is rossz minőségűnek fog tűnni. A kényelem minősége csökken, a túl kicsi, vagy épp ellenkezőleg, a túlzottan nagy lepedő miatt.

Mit kell tehát figyelembe venni a matrac méretének meghatározásakor? Három méret fontos. A matrac szélessége, hosszúsága és magassága. Ha lemérte a matracot, válasszon a táblázat alapján. Ez abban az esetben érvényes, ha minőségi feszes lepedőt szeretne Jersey anyagból, az Amitesse márkától.

Az Amitesse Jersey lepedők, melyeket kínálatunkban talál, 200 cm hosszúságú és 25 cm alatti magasságú matracra alkalmasak. Természetes, hogy a lepedő fehelyezése után is egy része a matrac alá kerül, s nem fog sem kihúzódni, sem kitüremkedni alóla.  

Mi a Jersey anyag?

Melyek a leggyakoribb hibák a lepedő kiválasztásának esetén?

Az ügyfelek előnyben részesítik a túlzottan nagy lepedőket, és gyakran azokat vásárolják meg. A 220x200 cm vagy 220x220 cm méreteket keresik.Gyakran teljesen feleslegesen, mivel nagyobb méretet keresnek, mint amire valójában szükségük van. Önként mondanak le a kényelemről csupán azért, félelmeik miatt, melyek a lepedő betűrését illetik. Ilyesféle gondolatok kínozzák őket:

  • csak ne türemkedjen ki a lepedő
  • legyen szépen a matrac alá rendehető
  • inkább nagyobb legyen, mint kisebb
  • a nagyobban nem ronthatok el semmit
  • csak ne legyen túl kicsi

Ezek az előítéletek alaptalanok. Hogy honnan tudjuk? Statisztikailag igazolt! Felmérést végeztünk a Szlovákiában és Csehországban értékesített matracokról. És az eredmény? A matracok több, mint 97%-a 200 cma alatti, és a matracok 95%-a a Szlovák és Cseh háztartásokban 20 cm magasságú.

 Természetesen, az eredményekből kiderül, hogy előfordul pár szabványos mérettől eltérő matrac is, mely 200 cm-nél hosszabb, és 25 cm-nél nagyobb méretű. Ilyen esetben van értelme szabványmérettől nagyobb méretű lepedőt keresni. Ilyen különleges esetkben nagyszerű választás az elasztikus lepedő, mely Superstretch minőség, vagy méretre szabott lepedő. A SuperStretch minőségű, elasztán tartalmú lepedő akár 30 cm magasságú lepedőre is felhelyezhető. A lepedőnek passzolnia kell a matrac méretére. Ez alap. Az ügyfélnek ezért lepedő vásárláskor mindig figyelembe kell vennie a matrac méreteit. Kétségek esetén jobb megkérdezni az eladót.

 A Jersey lepedők elasztánna

Mely tulajdonságokat kell figyelmbe venni lepedő vásárláskor?

A szín megtartása

Nem lenne jó, ha a megvásárolt lepedő még egy év után sem fakulna ki? Az Amitesse márkájú Jersey lepedők rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. A színezés lehet egyenletes vagy reaktív. Hogy mi a különbség? A gyanúsan alacsony árú lepedő jelezheti, hogy az anyag egyenletes színezésű. Végülis több, mint valószinű, hogy a szín árnyalata előbb-utóbb változhat. Ezzel ellentétben, a reaktív színezés garantálja az anyag színének tartósságát, így a lepedő megtartja árnyalatát, mellyel megvásárlásakor rendelkezett. Minden Amitesse lepedő esetében az anyag reaktív színezésű.

 Jersey, Frotté, Superstretch

Anyag

Jersey, Frotté, Superstretch, Thermo vagy szatén? Manapság többféle kivitelezésben kaphatók lepedők. Ön dönt. Válassza a legkellemesebb anyagot, mely után szíve vágyakozik! A legkelendőbbek a Jersey feszes lepedők, melyek 100% pamutból készülnek. Hogy mi sikeréuk kulcsa? Fantaszikusan passzolnak a matracra, varázslatosan puha tapintásúak, kerületébe gumi varrott és áruk rendkívül kedvező. Szeretné tudni, mi a különbség az egyes anyagok közt? Nézzük meg azokat közelebbről együtt:

 

A Jersey lepedők nálunk a leginkább keresett lepedők. Alapanyaguk 100% pamut. Ezen felül fantasztikusan simák és nagyon praktikusak. A Jersey lepedőket nem kell vasalnia. Egyerűen felhelyezi a matracra. A teljes kerületén található gumírozásnak köszönhetően tökéletesen passzol. Egészéves használatra alkalmasak. Tökéletes szolgálatot tesznek a forró nyári napokon, ahogy a hűvösebb hónapokban is. Szereti ágya melegét? Tekintse meg az egyedi thermo lepedőket. Főleg télen értékeli majd azokat. A Jersey Thermo lepedők regulálják a hőt, így felmelegítik önt!

 

A frotté lepedők a második helyen állnak a kedveltségi skálán. Méghozzá kiérdemelten. Akkor is, ha készítésükhöz nem 100% pamutot használnak, hisz így is ellenállóak és minőségiek. Nem kell vasalni azokat. Leggyakrabban a pamut (80%) a és a poliészter (20%) kombinációjáról van szó. A frotté lepedők melegítenek és hűvösebb időben alkalmasak, azonban érzékenyebb vásárlóinknak nem ajánljuk azokat. A frotté anyagból készült lepedők szintén nem kombinálhatók pamut-szatén ágyneműhuzattal.

 

A Jersey lepedők elasztánnal éppoly praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a Jersey lepedők. Előnyük a kb. 3% elasztán hozzáadásában rejlik. A lepedők előállításához felhasznált anyag a fennmaradó részben pamut. Épp a hozzáadott elasztán biztosítja magasabb fokú nyúlékonyságát és feszességét, s formájának megtartását huzamosabb ideig. Az elasztán üzleti megnevezése a lycra. Ne lepje hát meg önt, ha egyik helyen a lycra kifejezéssel, máshol pedig az elasztán megnevezéssel találja magát szemben. Ugyanarról az adalékanyagról van szó. A Jersey lepedők elasztánnal nagyon keresettek az igényes ügyfelek által minőségük, rugalmasságuk és hosszú élettartamuk miatt. Nyugat-Európa államaiban is közkedveltek, hol magas matracok sokasága található. A Jersey SuperStretch lepedők elasztánnal akár a 30 cm magasságú matracokra is felhelyezhetők. Szerezze be ön is!

 

A szatén lepedők tökéletesen lágyak, puhák, selymesek és nagyon kellemes tapintásúak. A szatén lepedők ugyan nem nyúlékonyak, azonban erősek és ellenállók. A legtöbb szatén lepedő gumírozott. Amennyiben minőségi szatén lepedőt szerez be pamutszálból, garantáltan kényelmesen alszik majd. Élvezze ki a luxst, melyet kizárólag a szatén finom érintése adhat meg.

 

https://www.gabonga.hu/haloszoba/gumirozott-leped-k

 

 

Hogyan gondoskodjunk helyesen lepedőnkről?

A minőségi feszes lepedőket az alapján is felismerheti, milyen a mosási hőfokuk. Az általánosan feltüntetett a 40 fok, otthoni körülmények közt. Ideális esetben a gyártó 60 fokon való mosást is engedélyezi. Ez jelzi a minőséget, s ugyanúgy a tényt, hogy megbízik termékében. Az Amitesse márkájú lepedőket 60 fokon is moshatja, és a gyártó garantálja minőségüket és színük tartósságát. Kényeztesse önmagát!

 A minőségi lepedőket nálunk találja. Kattintson a képre.