Farebné variácie v spálni. Vyberte si obliečky podľa vašej chuti.

Hovorí sa, že farby ovplyvňujú psychickú aj fyzickú povahu človeka. Podľa obľúbenej farby je vraj možné určiť aj charakterové vlastnosti jednotlivca. Vraj. Nebojte sa popustiť uzdu svojej fantázii.

Veľmi dôležité je vyberať si obliečky podľa svojich pocitov. Pekné obliečky pre vás sú tie, ktoré sa páčia práve vám. Farby majú veľký vplyv na našu psychiku, naše emócie a nálady. Preto je fajn, že si môžeme vybrať.

V našej ponuke si môžete filtrovať obliečky podľa farieb. Vyžite na to jednoduchý filter farieb a zvoľte si tie naj naj pre vás. Filter vám ponúka na výber 12 odtieňov najpopulárnejších farieb pre posteľnú bielizeň. Pozrime sa na jednotlivé farby v spálni v kombinácii s posteľnými obliečkami.

 

Biela farba

Pri vhodnej kombinácii doplnkov v byte vyzerajú biele posteľné obliečky veľmi elegantne. Biela farba posilňuje tvorivosť a energetický tok, očisťuje a dodáva silu a tým uzdravuje telo. Je to farba vyrovnaných, úprimných, a sebavedomých ľudí. Biele obliečky sú jednoducho nestarnúcou klasikou.

biele-damaskove-obliecky-lolita

 

Zelená farba

Zelená je symbolom pokoja a nádeje. Táto optimistická farba sa skvele hodí aj do spálne alebo detskej izby. Je farba života a rastlín. Zelené obliečky sú pripravené pre milovníkov prírody a každého, komu sa jednoducho páči zelená posteľná bielizeň alebo zelená spálňa.

zelene-obliecky-na-postel-gabonga

 

Čierna farba

Čierne obliečky na posteľ vyhľadávajú najmä ľudia sebavedomí, svojrázni, uzavretí a takí, ktorí chcú byť tajomní. Čierna je výnimočná farba, nakoľko má schopnosť neprepúšťať žiadne energie. Čierna posteľná bielizeň môže spôsobovať u človeka melanchóliu, stiesnenosť a celkovo môže zle vplývať na dušu človeka. Ale aj nemusí.

cierne-postelne-obliecky-matejovsky

 

Tyrkysová farba

Odporúča sa ľuďom ktorí sú nesmelí, alebo majú problémy s nadväzovaním nových kontaktov. Vytvára pocit najväčšieho chladu a spája sa so sterilným prostredím. Odporúča sa najmä do detskej alebo obývacej izby. Ak sa vám ale páčia tyrkysové obliečky, jednoducho si ich môžete zvoliť aj do spálne alebo detskej izby. Prečo nie...

tyrkysove-obliecky-do-spalne-hlbina

 

Červená farba

Červené obliečky často volíme na oživenie nevýrazného priestoru. Tiež sa červené obliečky stali aj symbolom vianočného obdobia, kedy mnoho dezénov posteľnej bielizne je v odtieňoch červenej farby. Červená posteľná bielizeň môže vo vás prebúdzať životnú energiu a priťahovať úspech. Obľubujú ju kreatívni a sebavedomí ľudia, ale aj ľudia prudkejšej povahy.

cervena-postelna-bielizen-vlocky

 

Ružová farba

Farba prezrádza jemnosť osobnosti, ktorá túto farbu preferuje. Romantické city sú pre ňu priam charakteristické. Označuje sa aj ako farba srdca. Je klasikou, ktorá z trendov nikdy nevyšla. Ružové posteľné obliečky sa prekvapivo dobre kombinujú s inými doplnkami. Ružová vzniká zmiešaním bielej a červenej.

ruzova-postelna-bielizen-gabonga

 

Žltá farba

Žlté posteľné obliečky do miestnosti prinesú dostatok svetla, hrejivý pocit a dobrú náladu. Žltá dobre pôsobí na myslenie, sebavedomie a kreativitu, ale aj na pohybovú a nervovú sústavu. Tlmí emócie. Je to základná farba, ktorá symbolizuje základnú ľudskú potrebu rozvíjať sa. Rozvíjajte svoje sny v žltých obliečkach. Hovorí sa, že žltá pomáha odstraňovať duševnú únavu a je farbou zmeny. Šup šup pozrieť našu žltú ponuku..

zlte-obliecky-na-periny-venus

 

Hnedá farba

Je to farba zeme, tepla , pôžitkov, bezpečia, farba tradície a zdržanlivosti. Je farbou blaha a rešpektu. Hnedé obliečky pôsobia solídne, realisticky a vážne zároveň. Hovorí sa, že ľudia, ktorí väčšinou volia hnedú posteľnú bielizeň, sú pevne spätí s domovom. Čo myslíte, je to tak ?

hnede-obliecky-na-periny-natura

 

Fialová farba

Fialové obliečky sú obľúbené u malých detí. To preto, lebo fialová farba dominuje v detských rozprávkach. Fialová farba poukazuje na bohatstvo a luxus. Dodáva kreativitu, predstavivosť a harmonizuje energiu. Tmavé fialové obliečky ľahko vyčarujú pocit pochmúrnosti a smútku. Pre niekoho sú fialové obliečky tie najkrajšie na svete. Vyberajte teda len také, ktoré lahodia vášmu oku a pocitom.

fialove-obliecky-na-periny-air

 

Modrá farba

Modré obliečky väčšinou vyhľadávajú ľudia romantickí, emocionálni a duchovne založení. Vraj modrá je farba pokoja. Spája sa s vodou, oblohou a objavuje sa v spojení s náboženstvom. Modré obliečky v kombinácii s bielou, zlatou alebo striebornou dekoráciou pôsobia luxusne a jedinečne.

modra-postelna-bielizen-galaxy

 

Šedá farba

Šedé obliečky sú neutrálne, príjemné a dobre sa kombinujú s pestrofarebnými doplnkami. Šedá farba je symbolom všednosti a obyčajnosti. Šedá farba sa javí aj ako sivá. Sivé obliečky alebo farby môžu odmietať ľudia, ktorí majú radi dobrodružstvo a vzrušenie a ktorí majú radi pestrý život.

sede-obliecky-na-periny-florin

 

Krémová farba

Jemnosť aj elegancia. Aj také môžu byť obliečky v krémovej farbe. Krémová je taká neurčitá, mixovaná farba a každý si ju môže vysvetliť po svojom. Krémové obliečky môžete kombinovať s výraznými doplnkami.

kremove-obliecky-na-periny-lolita